Goldenlady

domingo, noviembre 06, 2005

Dissabte concert de Goldfrapp... genial de debó! (gràcies Virgili!)
A part d'això el currele dels findes m'està matant, i m'estic plantejant plegar. Això del pluriempleo no està fet per mi...


viernes, noviembre 04, 2005

Ahir en plena festa de l'Autònoma, i desenvolupant un rol extremadament social pel fet de dedicar-me a la venda de pastissos i altres comestibles, vaig trobar-me dues situacions que em van fer bastanta ràbia.
Creuar-me algú amb qui tenia realment ganes de xerrar i només dir un "hola!" (perquè no sabia com manegar-m'ho per fer que es quedés), i que se m'apalanqués a fer mil birres algú que només tenia ganes de saludar (perquè no sabia què fer perque se n'anés).


miércoles, noviembre 02, 2005

Avui dedico el post a aquells moments en que et sents una merdúcia clavada en un pal. També als moment en què ets sents tan estúpidament feliç que necessites estirar-te els cabells mentre tanques fort els ulls i el somriure fa que se't clavin les dents als llavis. I a aquells moments en què necessites acariciar-te suaument perquè res no et privi del plaer de sentir uns dits al coll.

Avui he fet un pastís de fruites. He vist com li queia malament al parera i com se li suavitzava la mirada poc a poc mentre parlava amb ell. He vist que al graells li costa parlar amb la gent i per això mira cap a una altra banda cada dos per tres, però també he vist que s'esforça en somriure. He vist que el meu germà es fa gran. I que la meva mare no. I d'alguna manera estranya, he tingut un gran dia.


martes, noviembre 01, 2005

Mulder dice:
q ten canses?
carme dice:
de q?
Mulder dice:
de q thagin de dir com has de viure i com no
carme dice:
si, es clar, moltissimes vegades
carme dice:
pq es constant
carme dice:
com ahs de cantar
carme dice:
com has destudiar
carme dice:
q has descoltar q has de vestir
carme dice:
com tas de pentinar
carme dice:
q has de prioritzar
carme dice:
xo el pitjor
carme dice:
q has de sentir