Goldenlady

viernes, septiembre 09, 2005

Conte 1 per "Soy Super Sara":


"Les 17:00.
Benet XVI acarícia suaument l'àguila reial gravada en fusta del seu sient. La reunió amb l'Associació de Recolectors Cristians d'Espígol d'Amsterdam és tremendament avorrida. Cosa dels viatges, ja se sap.

Les 19:00.
Benet XVI toca una campana de plata i apareix de seguida un cambrer. Té cara de tulipa i de salut, de cadellet holandès camperol. Li demana aigua i alguna cosa per picar abans del sopar oficial ara que disposa d'una mica de temps. El cambrer torna de seguida amb una safata plena de fildurcillos acabats de fer. Té el cul ben maco aquest cambrer.

Les 19:15.
Benet XVI treu una pilota de golf del cul del cambrer i ejacula amb un sorollet de profunda satisfacció. Sempre li ha agradat viatjar."Que ningú s'ofengui pels continguts, cadascú soluciona com pot. És la primera candidata als premis Goldenlady. Espero més aportacions en breu!


lunes, septiembre 05, 2005

A vegades quan no podíem dormir jugàvem als contes. Ell deia una sèrie de paraules i jo havia de fer un conte amb elles lligant-les com fos.
Ara a la feina, quan no vé ningú a vegades ho fem, però ens deixem les paraules escrites, i anem fent mentre atenem amb cara d'eficiència i completa concentració. :)
L'últim que em va posar la Laura va ser especialment difícil, i he pensat que potser voldríeu jugar. La següent llista de paraules s'han de lligar en un relat breu, on surtin totes. Jo ja el tinc fet, però podria ser divertit que algú s'animés també. Me'ls podeu deixar al mail, i jo els aniré penjant aquí (si voleu!!!!). Allà va...!

BENET XVI- ÀGUILA IMPERIAL- FILDURCILLOS- AMSTERDAM- ESPÍGOL- PILOTA DE GOLFNota: com que jo no sabia que volia dir fildurcillo, se'm va permetre donar-li el significat que jo volgués a la paraula, estil "comodín". Podeu fer el mateix...