Goldenlady

jueves, septiembre 23, 2004

Avui pels volts de les sis seré al centre venent arracades fetes per moi en un intent de guanyar uns pocs calerons. Suposo que m'instal·laré per allà la catedral i plaça del rei. si algú es presta a venir-me a entretenir una estonetaaaaa....


miércoles, septiembre 22, 2004

Uaaaaaooooo.....

Quant de temps sense escriure. En tenia moltes ganes, però he fet al Setembre el que hauria hagut de fer durant tot l'estiu i no dóna per més: estudiar, seminari per anar fent crèdits, acampada, platgeta, vacances, exàmens....
Últimament sobre qualsevol cosa hagués fet un post i suposo que això és pel temps que feia que no escrivia. Però no m'he pogut resistir en el cas de Sueca. Sí senyor, em disposo a parlar de Felicísimo Maidé.


Abans de tot necessito fer alguns consideracions perque no se m'ofengui ningú. Primer no estic lloant ni encoratjant ningú a que agafi la seva escopeta cada cop que li roti i dispari " a pelo". Segon, és un punt de vista només. I tercer, no crec que el poli que s'ha mort tingués cap culpa.

En Felicísimo, més aviat el seu cas ens parla de la traició. Sentir-se traït: per la dona, per l'estat del benestar i la seguretat social que paga des de fa anys per aquesta merda de país, i en general per la humanitat sencera. Sabeu que us dic? que si més gent agafés una escopeta quan no pot més, potser tindríem una altra consciència sobre el que és capaç de suportar un ésser humà. Sobre on estan els límits. I llavors potser, tota la gent que treballa decidint com ha d'anar la vida dels altres s'ho pensaria dues vegades abans de prioritzar diners, temps i rentabilitat al benestar de les persones.