Goldenlady

jueves, julio 08, 2004

En part arrel del post anterior vull fer una reflexió sobre les reaccions que produeix que una noia parli obertament de sexe en aquesta societat taaaaaaaan "guai" i "toleraaaant" i "oberta" en la que vivim.

Quan una noia parla de sexe poden passar diferents coses, entre les quals trobem:

a) que algunes noies presents pensin que és una guarra, perquè evidenment elles que són noies de bona família ni es masturben, ni tenen ganes de follar, ni tenen fantasies eròtiques ni rés. Elles només estudien i el sexe no els interessa ni el necessiten, perquè són tan asexuades com conservadores.

b) que la resta de noies expliquin també tot el seu repertori de postures predilectes, i en qui pensaven quan es van masturbar l'últim cop.

c) que algun noi present es pensi que la noia en qüestió va calenta/desesperada/mal follada/ i que necessita cridar l'atenció, i que a més, serà una perduda la resta de la seva vida, ja que es respecta poc a sí mateixa (tants homes!!!!) i segurament és una viciosa.

d) que algún home en qüestió cregui que està rebent un missatge "evident" i claríssim" sobre la possibilitat de tenir una DSAG (Dosi de Sexe Altament Gratificant) amb la noia en qüestió, que sinó, no parlaria tan obertament de sexe. És evident que s'està insinuant.Un post com l'últim incrementa el núm. de mails al meu correu d'homes joves i en edat i amb ganes de merèixer de manera sorprenent (i estremidora). I comentaris o mails com algun que he llegit o m'han fet em fan pensar que potser hi ha gent que no està preparada per llegir segons quines coses...