Goldenlady

martes, junio 29, 2004

Bufff, he tingut tant mono d'Internet... no d'aquell obsessiu, però sí d'aquell de "fa sis dies que no em connecto, i l'últim cop que em vaig connectar només vaig tenir deu minuts"... i això quan abans ho feia cada dia...

en fi...

Quan era petita (parlo de fa molts i molts anys) em semblava "vergonyós" i quasi "inmoral" aquelles parelles que veia morrejar-se i grapejar-se ansiosa i desesperadament al mig de la via pública. Les noies que fèien topless. Emborratxar-se fins a perdre els sentits i la dignitat enmig d'un carrer. fumar-me un porro.

Més endavant (i tenint més coneixement de la matèria, però amb experiència nula) hi havia coses que pensava que no faria mai. Nudisme. Desitjar el millor amic de la meva parella. Sexe sense amor. Pendre katovit durant els exàmens. Sexe oral. Un piercing. Sentir-me atreta per una dona. Sexe anal. Un tatuatge.


Tal i com veig les coses ara, no només em semblen normals ( i consumades) les abans descrites. No és que m'espanti el fet de pensar quin munt de coses ara crec que no faria i em fa por descobrir-me fent-les després.


Ara simplement, no hi ha res que cregui que no puc arribar a fer. En part em fa sentir segura. I en part... descolocada...