Goldenlady

martes, mayo 11, 2004

M'agrada aquest canvi per dins i per fora que ha fet Blogger...

Aquí estic des de fa una mitja horeta buscant cròniques del que va ser la trobada d'alguns dipers dissabte a Barcelona, i no n'he vist cap. He vist algun comentari i fins i tot la foto freak, però res d'aquelles mítiques cròniques del pal: "Vaig arribar a les 14'30 i evidentment ja hi era tothom menys jo que sóc la peste, i vaig seure amb la manoli i en pedrito... I després vam anar a un lloc SUPERXULI, i...". Ens estem fent grans. De fet, a mi també em fa pal escriure-la.

Ahir va ploure amb certa insistència i quantitat. Vaig observar uns quants fenòmens que es van ocasionar a la UAB per causes meteorològiques. Primer de tot el caminet de terra dels ferrocarrils al Bar de Lletres es va convertir en una lliscant pista de patinatge de fang finíssim (jo diria de primera qualitat).

Després se'n va anar la llum al bar de lletres. Ni cafetera, ni res de res. (només van ser vint minuts de penombra, d'acord).

A les escales que van de Lletres a Psicologia vaig descobrir unes formoses catarates/goteres que queien del sostre i es precipitaven facultats enllà, com una discreta cascada entre els passadissos.

I finalment, el fenomen més curiós i interessant: Un petit gèiser. Entre la facultat de Psicologia i la de Polítiques i Sociologia. Un raig d'aigua que sortia d'una esquerda del terra i semblava una espècie de font natural.

Que maca és l'Autònoma.