Goldenlady

jueves, abril 08, 2004

Cada cop que he tingut una experiencia laboral nova, us n'he fet cinc cèntims.... aquesta ha estat super curta, perquè ahir ja no ho vaig suportar més.
Dijous vaig començar a currar a una sabateria d'una cadena. N'hi ha moltes a barcelona. Les sabates que venen son de mínim 100 euros, el sou estava bé... Em quedava una mica lluny de casa, sí, però un curro és un curro, i aquest no se'm solapava amb la uni ni res, i semblava força ideal.
El primer dia vaig estar una hora passant la mopa, una hora passant el mocho i una hora i mitja treient-li la pols a totes les sabates.
El segon dia també.
Això durant sis dies.
Eis, no tinc cap problema amb la mopa, ni amb el mocho, ni tan sols amb el plumero, però sí amb les paies que curraven amb mi. La meva jornada laboral consistia en netejar, baixar les escombraries (al treballar a un centre comercial, quan et toca treure les escombraries has d'anar al sòtan, un lloc ideal per a violar algú, us ho asseguro), anar a comprar el seu esmorzar a l'Alcampo (jo no podia esmorzar pero elles sí, goita tu), i endreçar caixes al magatzem, mentre elles paliqueaven constantment, o anaven a fer un piti a fora (cosa que jo tampoc tenia permesa).
Després hi havia l'encarregada. Ahir, a part de confessar-me que havia fotut fora la noia que hi havia abans que jo "porque me caía mal, y además estaba preñada", estaba de molt mala òstia per no sé quin problema amb un mandamás que l'havia trucada, i va venir a (suposo) desfogar-se:
" Es que joder, yo de buenas soy la más buena, pero de putas, soy la más puta de todas... Eso se lo tendría que haber dicho ya a la chica que había antes que tu, y creo que te lo tengo que decir por si acaso. Si tu quieres iremos a buenas, pero si no, que sepas que al final la que te va a joder más voy a ser yo. Así que cuidado."
Jo flipant, que estava fregant una estanteria de les dos mil i pico que deuen tenir en aquella puta botiga, aixeco una cella i li dic: "yo solo vengo a trabajar, no quiero estar mal con nadie..."
La seva resposta increïble. I suposo que la meva cara l'haurien d'haver filmat:
" Mira guapa a mi me las han hecho de todos colores. Mi primer novio me violó y me dejó embarazada, luego al segundo lo encontré en la cama con otro tío... pero que sepas, que al final la que más les ha puteado he sido yo."
En fi, en aquell moment dues clientes van escapar de la botiga amb cara de por, i jo vaig fer una espècie de gest d'assentiment mentre pensava: Fuig! fuig! fuig!!!!!
La guinda del pastel va ser quan em vaig enterar que a un dels jefecillos (que a mi no m'havia donat gens de bon rotllo i amb qui em tocava treballar a soles aquesta tarda) l'havien intentat demandar per assetjament sexual, i que quan una noia ho havia volgut fer la van fotre fora. En parlaven les lloques de la botiga mentre jo fregava els vidres mitja hora abans de plegar, i la millor frase que vaig pescar va ser "joder, a todas nos ha cogido por la cintura y esas cosas, pero nadie vió que le hiciera todo lo que ella dijo... que querías hacer, perder el curro? además yo no lo ví..."
En fi, vaig plegar ahir al migdia, dient que tenia un altre curro a prop de casa, i que em sabia " super mal dejaros de un día para otro".
ARGHHHHHHHH!
Ei, necessito una feina. La meva disponibilitat és de matins fins a les dues, i caps de setmana. Sóc molt currante i necessito la feina. Abstenir-vos (SI US PLAU) boges, assetjadors sexuals, i altres especímens. Necessito una relació laboral SANA.