Goldenlady

domingo, enero 18, 2004

Sí senyors. Avui ha estat el dia. Avui he fet de solista al concert del Palau.
He tingut cinc dies per preparar un mini-solo amb el piano pel concert d'avui, i ha estat genial. Ho podria haver fet millor, podria haver intentat tremolar menys... però ho he fet!
I suposo que algú es preguntarà com em pot haver fet vergonya, si ja fa deu anys que canto, i he fet tres mil concerts. Doncs perque cantar amb el cor és molt discret. No passa res si t'equivoques una mica, si oblides la lletra, o t'ofegues i respires inoportunament. Pots ser relativament mediocre, que ningú se'n adonarà.
Cantar avui ha estat demostrar-me a mi mateixa que puc fer-ho. Que puc crear amb la meva veu, sola. I que puc transmetre amb ella. Ha estat molt emocionant i especial.


miércoles, enero 14, 2004

Avui he vist un noi negre que corria extraordinàriament ràpid. Quasi em tira al terra. Darrera seu, dos polis. Jo ho veia tot com si fos càmara lenta. I imagineu la imatge. Vosaltres quiet, que mireu un bar del carrer Tallers des de fora, mig decidint-vos a entrar. Passa el noi corrent, just fregant-vos per davant vostre. I mentre ell corre, cauen de les butxaques milers de cd's pirates contra el terra, deixant com una catifa que els polis ni veuen...
Dos segons més tard, tothom triant els greatest hits que s'enduien a casa...
Haurà estat la cobdícia del moment però ara tinc uns cd's que no vull per res, ni m'interessen gens: la Rosana, The Black Eyedpeas, Alex Ubago, i Greatest Hist de Queen (aquest sí que m'agrada)...

Aquest diumenge al Palau de la Música concert del Cor de Noies, a les 12'00 hores. Qui vulguis venir m'ho digui, tinc entrades de sobres per tothom.... Ejem... ejem... després no digueu que no us he avisat!!!!