Goldenlady

domingo, noviembre 23, 2003


Semàfor en verd, agafes tots els semàfors en verd. Ets un putu crack. Urgell, Viladomat, Calàbria... arribaràs a casa en un plis. Acceleres.
I de sobte apareix un tio davant el cotxe. No l'has vist ni caminar: simplement ha aparegut allà al davant. Un instant, tu no has fet res... i és mort.
Has mort un home. No saps ni com es diu, ni qui és, ni a on anava, ni d'on venia, ni si té família, o viu sol, ni si té pasta, o és pobre, si és simpàtic o malcarat. És clar que no hi havia la intenció de matar-lo, però està mort i tu has estat part de l'execució. Tu ets en part un assassí. Mai havies pensat que treuries la vida a algú. Ni molt menys havies pensat que fos tan fàcil. Simplement ha creuat sense mirar. I per sempre més tu hauràs mort un home.


jueves, noviembre 20, 2003

"Barcelona, 17 de noviembre de 2003


Gracias CARME por haber participado en nuestro proceso de selección.

En esta ocasión, no podemos ofrecerte el puesto de trabajo que nos solicitas. Sin embargo, si realmente te identificas con nuestra "manera diferente de hacer las cosas", nos gustaría conservar la información que nos has proporcionado.

Si tú eres la persona que estamos buscando en futuros procesos de selección, no dudes que contactaremos de nuevo contigo.


Mariquilla la Pelá*
RRHH IKEA Granvia l'Hospitalet"
Juro por la tierra roja de Tara que trabajaré en IKEA... lo juro...
*Mariquilla la Pelá evidentment no és el nom de l'estupendíssima persona que signa aquesta carta... que es prepari. Quien la sigue la consigue. He dit.Nens, nens com m'he rigut amb el manifest ARS aquest dels collons en sèrio! m'agradaria saber de debó qui l'ha escrit, és una gilipollada com una catedral pròpia de... no ho sé...
i visca els punts suspensius!
P.D.: Es busquen nois per cantar a un grup a capella tot tipus de música. No cal tenir estudis musicals tot i que s'agraïríen força. El grup de moment està composat per tres noies (c'est moi) i un noi. Els aspirants que m'enviïn un mail, amb urgència, i/o que es presentin avui a la porta del Palau de la Música a les deu i em busquin... es per passar-ho bé i de pas guanyar-nos uns calerons... apa, ja ho sabeu!
S'accepten suggerències pel nom del grup, i tot tipus d'ajudes motivacionals. Que sembla mentida que a Barcelona els únics nois que vulguin cantar pensin en OT.