Goldenlady

sábado, agosto 16, 2003

Volia tancar-se a dins d'un ou gegant. Un ou amb cremallera. I després caure al mar, lentament, asseguda com els indis a dins de l'ou. Així es protegiria d'un parell de cançons que la feien sentir insegura, d'un telèfon desconegut, d'una mentida prefabricada i d'aquell pseudo destí que s'autoatribuia constantment.


jueves, agosto 14, 2003

Febre.
Ufff... l'estiu passat ja em va passar. Primer sento mal a totes les articulacions. Els braços em pesen. Estic cansada. Però fins aquí, encara pot ser normal, perquè no paro en tot el dia, i de tant en tant ja és normal estar cansat.
Lo xungo és a l'endemà que em llevo suadíssima (tot i tenir el ventilador ben encarat cap a mi), marejada, i dèbil. És que em sento tan dèbil que em costa agafar qualsevol cosa. Olé Carme, tens febre. Avui a part de no poder fer tot el que tenia pensat fer, cosa que m'ha fet bastanta ràbia, m'he passat tot el dia dormint al llit. El millor són els somnis paranoia que tinc quan tinc febre.
Primer he somiat que estava a un concert de la Beth d'Operación Triumfo. Jo estava darrera l'escenari, com si fos part de l'equip tècnic. I ella venia i em deia: "Tia, que no puc cantar." I jo li deia: "Ja sé perquè és, és perquè no t'agraden les cançons que et fan cantar. A tu t'agradaria cantar altres coses. Així no hi ha qui es motivi." I la Beth se'm posava a plorar i a dir-me que ella en el fons era molt tímida i que el rollo famoseo no li molava.
El segon somni era una discussió al súper que tinc al costat de casa. Dues iaies es barallaven per una bossa de sabó Dixán plus ultra. Pel que es veia aquella bossa dúia una promoció especial que no hi havia a cap altra bossa, i estaven les dues allà, pillant un tros de la bossa i tibant a veure quina podia més. Lo esperpèntic, a part de veure dues iaies estil "entranyable" (amb les seves bruses florejades, cabell gris plata recollit, el bastó, primetes i baixetes), és que cap de les dues tenia prou força per tibar gens. La bossa no semblava estar sotmesa a cap tipus de pressió. I elles vinga a discutir-se amablement : "Senyora, perdoni que li digui però l'he agafat jo primera aquest sabó, i ja quasi el tinc a dins de la bossa. Serà millor que el deixi anar". I jo anava, i els hi deia no sé que, del plan pacificador, i una m'etzibava una òstia estupenda amb el bastó. La iaia dels collons, que no podia amb la bossa m'acabava d'obrir un trau a la cara del que em sortia molta sang. Recordo que em tocava la cara i veure tota la sang a la meva mà i sentir de fons les iaies : "SEnyora, faci el favor, que aquest sabó..."
Al tercer somni, que no el recordo gens bé, jo anava pel Paral·lel, quasi just davant del Molino xerrant amb algú, i de sobte jo deia tota emocionada : "Mira, allà està la oficina de la Caixa!!!!!!!" I ja està.
Febre. Ja tinc ganes de que s'acabi.


martes, agosto 12, 2003

FIB; FIB; FIB; FIB; FIB; FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIB!
Uffff....
Es que si he de fer un post del FIB ens podem morir: vosaltres per llegir-lo, jo per escriure'l sense deixar-me res important, quant tot ha estat tan bé. Simplement faré quatre apunts de moments estelars que em vénen de gust. Si voleu saber coses del Fib, aneu-hi coi!
- Moment "vaig al lavabo de la zona d'acampada per primer cop". Les conseqüències d'aquest moment van ser nàusees, arcades i l'esforç mental per creure que si no toques cap superfície del lavabo no tens perquè agafar cap infecció.
- Moment "golden traficant de substàncies psico-actives". O com trobar ful a la zona d'acampada, i després vingui algú altre i li venguis una part. Compra venda, i els beneficis que reporta al que fa la transacció. ;)
- Moment "com molen aquests concerts": Moloko, Placebo, The Coral, SExy Sadie, Super Furry Animals, Suede, MOBY!!!!! increïbles tots!!!!
- Moment diversos: " què coi fa el cantant de JJ72 trencant la guitarra elèctrica?¿?¿?" "Perquè, perquè, perquè Travis no ha tocat Flowers in the window? Perquè?" "Aquesta cançó és de Blur?(des de la tenda)"
- Moment "dj continuidad/eternidad": rebatejat pels veïns de tenda, tots sofrint la seva gran i extensa producció musical des del seu cotxe.
- Mis vecinos: el ranci pumuki, l'amable i sofert Orso, el còmode Pinyol, i l'Empresari saberut i tranquil. Els quatre uns valencians ben hospitalaris, que espero tornar-me a trobar.
- Moment "dutxa": quien dijo frío?
- Moment "tenda": quien dijo calor?
- Moment "si fas un post sobre aquest porro comentaré cada comentari que et facin": ja ho saps eloise. i no m'oblido del vinatxo mortal de 0, 66 euros l'ampolla.
- Moment "només porto un parell de xancles i una esta a sota del tren que em porta a barcelona, amb tothom a dins, jo inclosa". Conseqüència més inmediata: la Carme salta del tren esperant q no arranqui, s'estira al terra de l'andana i posa el braç a la via, buscant a les palpentes la seva xancla. Ho vaig aconseguir!

Sé que la majoria de els coses que he posat aquí són caòtiques i només descriuen una realitat. Fib. Simplement, vés a veure-ho.