Goldenlady

viernes, julio 04, 2003

Vull premiar tots aquells que passen per aquí amb la recepta de la Beguda de l'Estiu'03 ( del meu estiu, evidentment). La que demanaré més a totes les terrassetes a on vagi:

Beguda Estiu '03:

- Ingredients: Llet condensada, cafè, glaçons.
- Utensilis: Got de vidre, got de preparació de 25 cl, cullera, i si podeu fer-ho amb la màquina Nespresso Krups, heu triomfat. ;)
- Preparació: Feu un cafè. És important que estigui acabat de fer. Si teniu la joia de la Nespresso Krups, us recomano la varietat de cafè Libanto o Limited Edition. Sinó el vostre cafè de cafetera ja està més que bé. Aboqueu-lo al vostre got de preparacions fins a la meitat. Aboqueu al got de preparacions la llet condensada, de manera que n'hi hagi a parts iguals. Remeneu enèrgicament, fins que agafi un color suau, i la llet condensada s'hi hagi barrejat del tot. Ho aboqueu a l'altre got on previament heu posat tres glaçons. Remenar fins refredar i extreure els glaçons.
- Indicacions: És molt dolç, deixa molt bon gust, és suau i fresquet. Després de dinar és genial.
- Contraindicacions: és una mica dens, no serveix per a treure la set, però està taaaaaan bo!
- Efectes Secundaris: Ummm... donat el seu alt contingut calòric, pot provocar un augment de la massa corporal en forma de greix.
- Posologia: tantes vegades al dia com es vulgui.
- Sobredosi: No s'observen problemes. En cas de sobredosi o ingestió accidental, consultar-me a mi. ;)


lunes, junio 30, 2003

Després del meu rebot al post anterior, tinc ganes d'escriure. (quelcom més positiu i menys agressiu, evidentment. Que ja torno a estar de bon humor.)
La F és alta, prima, molt morena. Té les dents del davant una mica separades. El cabell super negre, d'aquell que reflexa, i molt llis. Els ulls enormes, i és molt guapa. De debó. Ella diu que té un trauma perqu? est? molt prima i és molt alta, per? tothom se la mira, perqu? sembla una model d'aquelles que guanyen pasta de debó.
A la F li agrada la cançó aquella que diu "... papi chulo, papi chulo..." i no la para de posar. La F és una currante, i no es pot estar quieta. No li importa fer part de la teva feina. La F diu que no lliga gaire perqu? a primera vista sembla antip?tica, i té raó. La F és molt noble, i sincera, per? no la facis enfadar. Que la van expulsar d'una escola i li van obrir tres expedients en una altra, diu ella amb cara de xunga (perqu? li costa molt acceptar autoritat, diria jo).
La F no s'acaba mai una llauna de Cocacola, fuma Nobel, només li agrada com li queden els pantalons del Bershka, berena entrepans de llom arrebossat, ha anat al metge perqu? és vol engreixar, té una obsessió perqu? em deixi depilar les celles, que fins fa dos dies pensava que els EEUU estaven a dins del Regne Unit...
I fa exactament sis mesos (mentre una ambul?ncia la portava a l'hospital) va tornar a néixer. La portaven a l'hospital despres de rebre una brutal pallissa del seu n?vio que li va desencaixar la mandíbula i li va ocasionar contusions i ferides v?ries, perqu? ella havia decidit avortar. I aquella quasi mortal per? última agressió li va servir per no aguantar més. Per dir prou. Té vint anys. Ha patit moltíssim. Coneix el límit, perdre's en l'abisme i tornar a la vida.
"Yo si no hubiera sufrido lo que he sufrido, no sería como soy ahora, no sé si me entiendes. Por eso a veces digo que estoy cansada de la vida. Si lo que me viene tiene que ser como lo que ya he vivido, apaga y vámonos. Por eso te digo que hay que vivir al máximo. Cada día."
Amen.


Sé que a tu no et vull. No he de madurar, no he de fer un passeig, i sí que sé el que vull, simplement és qüestió de gustos. A qui no li agradi que s'aguanti.

Tenies raó, Flop, internet i el món dels blogs té dues cares. Sempre trobes algú que t'ensenya la dolenta.