Goldenlady

domingo, junio 29, 2003

Sun is shining... the weather is sweet...
Anar al cinema, marxar alguns dies, anar a una platja nudista, quedar més amb la Ing, avançar el tema del pis amb Fash&Mulder, no haver d'anar a treballar (!!!!!!!), fer un sopar amb les divines del Cor, escoltar més música, fer-me els forats de les arracades, comprar-me un bikini nou (però que ja!), fer el concert del dissabte 27 de Juny, fer-me una rasta decent, ballar com una boja, anar a la platja i a la piscina, xerrar en sèrio amb la Musso, trucar la profe de cello, anar a la platja amb les de la uni, comprar-me unes sandàlies, anar a les exhibicions de dansa del Parc Güell, anar a concerts, a l'Acoma, a Terrazza, al Maumau, estar amb els amics, anar a la trobada DIP del 5 de Juliol, al MACBA el primer diumenge de Juliol o d'Agost, a la terrasseta del Museu Tèxtil, a la platja de Canet, ballar amb el Cristian, pendre'm un cubano català a la Sirvent... i descansar, descansar i descansar davant de l'aire acondicionat...

L'estiu se'm passarà volant, com sempre.


jueves, junio 26, 2003

Ahir vaig anar a fer el famós examen de Psicobiologia II. Merci pels comentaris, l'única pregunta que va sortir de la Histamina era saber de quin Aminoàcid derivava (triptòfan, of course!), i ja està. Res de la Serotonina. Millor. ;)
Acabat l'examen, vaig anar a la Vila de la UAB, al pis de l'Anna i al de la Neus. I després a la piscina de la Vila, amb un bikini deixat que em quedava justet (l'Anna és molt més prima!).
Despres de passar una miqueta de vergonya , perquè no coneixia quasi a ningú, em vaig relaxar. Quin gust nadar, Déu meu! Vaig fer unes quantes piscines, i ja està, em vaig sentir super feliç.
El que em va fer pensar "AIxò és de post" és el fet de que quasi ningú parlava català o castellà. Hi havia francesos, italianes, colombians, alemanys, portuguesos... Guapos, i guapes, lletjos i lletges, alts, baixes, grassos, primes, morenes, rossos, cadascú xerrant a la seva manera, i amb un ambient que realment em sembla molt particular. Una mica de tot. A la piscina de la Vila hi havia sopa de lletres.


martes, junio 24, 2003

Blinded by the light...

Em sembla increïble com he pogut estar evitant algú des de Setmana Santa. Donant-li excuses per no quedar. Contestant-li alguns missatges de mòbil només si em venia de gust. Sudant d'ell a saco.
I finalment, més que res perquè ja no em quedaven malalties que inventar, i perquè no em molestava excessivament, quedo amb ell. El conec una miqueta més. Tornem a quedar per sopar. I ara sóc jo la que vull que em truqui, m'enviï missatges i vulgui quedar amb mi.
En fi, ironies del destí. ;)


P.D.: no els té blaus, els té verds, però són tan clars que semblaven blaus.