Goldenlady

domingo, junio 22, 2003

M'enrecordo dels seus ulls blaus, i de com em mirava... de les pessigolles que em feia la seva mà al coll...
Ufffff...
diver... @hotmail.com dice:
repetim demà?
Annabelle the Sheep dice:
m'agradaria

;)


jueves, junio 19, 2003

Riu, i somriu, i canta, i em mira amb ullets alegres... encara que parli de coses tristes, de dolors que ja coneix i dels que estan per arribar... i se l'ilumina el rostre, per després calmar-se i explicar-me (serena, distant, dolçament) la seva por a l'abisme... a aquell abisme que cada dia esquiva saltant a peu coix amb els ulls tancats i un mig somriure... a aquell abisme que l'espanta... a l'abisme del 87%...


Últimament, i arrel de les incursions en el panorama inmobiliari de Barcelona amb en Mulder/divanikdaddy (o simplement eloise) i la Fash, estic descobrint la JUNGLA . Sí, sí.: la jungla, la selva, allà on no hi ha llei, o la llei que impera és la del més fort es menja al més dèbil sense deixar ni rastre, o el més ric roba al més pobre (en aquest cas normalment tampoc es deixa cap rastre).
Lloguers astronòmics, pisos sense cisterna del wàter o aquesta espatllada, contractes que volen que durin cinc anys, avals bancaris, nòmines... paperasssa, paperassa i paperassa.... haver de mirar tu com són els contractes d'arrendament, els teus drets, i els teus deures, i els del llogater per assegurar-te que ningú te la fotrà per l'esquena. És com al curro, que has d'anar amb peus de plom, ni confiança ni romanços. Com diu una companya: "Oye, Karma, tíííííííía, no seas tan legal, coño. Que las empresas sólo piensan en ganar pelas, tíííííííía!"


miércoles, junio 18, 2003

Avui confio en els coneixements dels internautes/bloggers/amics i demés personal que es passeja per aquí perquè m'ajudeu a solucionar dues preguntes sobre Psicobiologia II, apartat de Farmacologia Aplicada. Alla voy:
Centrarem el tema en les AMINES. Necessitaria saber:

1) COM SE SINTETITZA I INACTIVA LA HISTAMINA? és a dir, a partir de quin aminoàcid (podria ser el triptòfan?), quins són els enzims que la sintetitzen, quins la degraden, si s'inactiva per recaptació als terminals pre-sinàptics i destruïda per part del MAO, o
és destruïda en l'espai sinàptic per algun enzim...

2) QUINES SÓN LES PRINCIPALS IMPLICACIONS CLÍNIQUES I FUNCIONALS DE LA HISTAMINA? Què passa si disminueix o augmenta la quantitat normal d'Histamina al cervell? Agonistes i antagonistes de la Histamina? té receptors metabotròpics o ionotròpics? Hi ha alguna psicopatologia associada a la Histamina?

Suposo que la meitat us pensareu que estic com una chota, i que vai de guais, però ho necessito per l'examen, o sigui que teniu uns dies per salvar-me la vida. Tots aquells químics, FARMACÈUTICS, metges, VETERINARIS (si es que en saben d'això), aficionats a la química orgànica, o a la farmacologia aplicada, si sou tan amables... ;) podem convertir aquest post per uns dies en alguna cosa semblant a "La nit dels ignorants". ;)
Si té èxit plantejaré un altre dubte que tinc, però relacionat amb l'Acetilcolina, i que ma semblat massa rebuscat i saturador per posar avui.

P.D.: Qui em solucioni el dubte ha guanyat unes magnífiques patates braves al Tootsie, en la meva inestimable companyia! ;)


lunes, junio 16, 2003

Alguna sensació estranya em recorria el cos... no era la calor... era com una mena de nostàlgia...
I he sortit de la Sala de Revistes, i he hagut de fer-ho. He anat fins a la teva facultat. No hi eres evidentment. He baixat direcció a la biblioteca d'Humanitats només per veure't, trobar-te, veure algun dels teus amics, veure't encara que només fos de lluny... La veritat és que em semblava suficient veure't estirat a la gespa ... o pel bar de la Cívica. T'imaginava amb el polo marró de ratlles, guapot.
Jo també et trobo moooolt a faltar.

Cómo hablar?
Si cada parte de mi mente es tuya
y si no encuentro la palabra exacta?
cómo hablar?
Cómo decirte que me has ganado poquito a poco?
Tú, que llegaste por casualidad.
A veces te mataría
y otras en cambio te quiero comer.
Me estás quitando la vida...

És amor de veritat?