Goldenlady

jueves, mayo 29, 2003

Mujer blanca soltera busca...
S'ofereix plaça de xicot/nòvio/parella/rollo/majordom al paral·lel de Barcelona:
- Requisits mínims: es busca un noi d'edat compresa entre els vint i els trenta anys, amb experiència en el sector demostrable de mínim un any. Bona presència, i experiència en el tracte amb les noies. Sensibilitat per la música, el cinema, que li agradi fer coses, actiu. Es valorarà la gràcia per ballar, el sentit de l'humor, la posició socioeconòmica i territorial. (la proximitat).
- S'ofereix: contracte de tres mesos de prova, renovable, si es dóna el cas. Les condicions econòmiques es pactaran depenent de la valúa de cada subjecte. Jornada laboral molt flexible, i adaptable a altres ocupacions. Abstenir-se opus dei, infidels compulsius, gent que busqui compromís/matrimoni o similar.

Interessats enviar currículum al meu e-mail. ;)


miércoles, mayo 28, 2003

Música a tot volum. La banda sonora de Full Monty. Això és ambient i la resta són tonteries. ;)
weno, weno... Aquest blog el vaig començar amb sushi i la Tuna de Farmàcia, i ara semblava el Diario de Patricia. Se acabó lo que se daba. He estat en una època tan negativa per tot, i amb motiu o sense, això no pot continuar així. Menys tonteries, amb la de coses que he de fer, i aquí plorant al blog les meves penes! Ja ho dèien els clàssics: "Colligo virgo rosas..."