Goldenlady

domingo, mayo 25, 2003

Ahir va ser una de les nits suposadament de festa de les més horribles que he viscut mai dels mais. Lo millor, quan ja cansada de l'ambient que es respirava, me'n vag anar cap a casa caminant. Plovia bastant, i amb la meva mania de no dur mai paraigües, vaig arribar a casa xopa. Avui m'he llevat mig marejada/ressacosa, primer de mala lluna, però poc a poc m'he anat tranquilitzant, i oblidant el que vaig escoltar/veure/i sentir ahir a la nit.
I avui tinc ganes de calma, de tranquilitat... també tenia ganes de llegir blogs, i m'he fet un repàs... la veritat, tenia ganes de trobar alguna cosa més personal en ells (ganes de llegir que a algú l'hi havia anat pitjor la nit???), però m'ha agradat tornar a saber de vosaltres... ;)


jueves, mayo 22, 2003

Mai havia mirat a les estadístiques del comptador de visites les paraules claus amb les que em troben des d'un buscador. M'he rigut moltíssim!!!! Atenció, que m'han trobat per: menstruació, pits de dona, maquillatge de cara infantil, goldenlady, goldenlady mare, bikini, sarita montiel fotos, rossini, i goldenlady bichejo.
Totes les altres no mereixen comentari, però hi ha una (goldenlady bichejo) que només la pot haver posat una persona per a buscar el meu blog. M'ha fet moltíssima il·lusió veure-ho, sé que el volia llegir i que no tenia l'adreça. Un petonàs bichejo, wapíssim, krinyu!!!


martes, mayo 20, 2003

I mentre Golden baixa per l'ascensor amb dj tete. els guardaespatlles la cobreixen baixant per l'escala a tota velocitat. Protegint-los a ells i a les bosses d'escombraries, mentre el cantant dels Mojinos Escocíos els hi aguanta la tapa del contàiner.
Us ho juro que això em semblava aquest matí, mentre jo i el meu germà baixàvem les escombraries, i els paletes que ens estan canviant les finestres baixaven com un exèrcit per les escales, i ens "escortaven" fins al contàiner, on un paio que semblava el cantant dels mojinos m'aguantava la tapa del contàiner. ;)
Avui m'he aixecat super d'hora, m'he preparat el dinar x anar a la uni, i al final (com sempre des de fa una setmana i mitja) pel que sigui m'he acabat quedant. Preparant-me la carpeta amb la segona autoavaluació d'estadística, agafant l'estoig, l'agenda, el cd de la Björk per la Laura...
I dijous he quedat amb individu que no tinc ganes de veure o sigui que no hi aniré. Aquesta setmana és la segona vegada que sudo d'un compromís, però eren compromissos que vaig acceptar mig volent, mig sense voler acceptar-los. No tenim tant de temps com per regalar-lo por ahí, no?


lunes, mayo 19, 2003

Últimament la meva vida està canviant en molts sentits. No s'assembla gaire al que era fa sis mesos. Ni el que em preocupava, ni el que m'enfadava, ni el que m'entristia, ni el que em consolava, ni el que m'alegrava... i continuo sent jo, però em veig difosa, desenfocada, borrosa... estic en aquells moments en que no saps ben bé a on vas, ni que fas, ni quins són els teus objectius, tot i que d'alguna manera si que tens alguna direcció.
Non-stop, continua, cap endavant, estudia, treballa, ves a l'assaig, i surt amb els amics, arregla't, anima't, alegra't, i torna a començar, estudia, treballa, canta, sortida de cap de setmana i torna a començar...
No estic trista ni preocupada, estic en un no-estat, no sento ni grans alegries ni grans penes, el temps passa, transcorre, s'escola, cau, es perd...