Goldenlady

domingo, marzo 30, 2003

A l'últim moment
Últimament, podríem dir que aquest cap de setmana, he tingut molta sort seguint els plans que et surten a l'últim moment. A part de que sortir de casa ja fa que vegis coses noves cada nit (cosa que és molt millor que quedar-se a casa, de totes totes!), seguir plans insospitats o que t'arriben a l'últim moment dóna un gir interessant a allò que solem esperar d'una nit que sortim. Sense anar més lluny, el fet d'anar amb gent que no acostumes a anar normalment, o sortir amb un grup de gent on només coneixes a una persona, fa que coneguis gent interessant, facis coses noves, i sobretot et diverteixis molt. Està clar que això va a gustos, però la gent que disfruta canviant, i descobrint coses noves, si us plau, no rebutjeu mai un pla diferent i alternatiu d'últim moment a canvi del sofà i la tele.
Aquest cap de setmana, gràcies a seguir plans intempestius amb gent no habitual vaig viure experiències diferents. Per exemple la tuna de farmàcia em va cantar cançons pel carrer, he après a cuinar sushi (els makis em van acabar quedant realment bons!), i he descobert un lloc on fan uns bikinis genials. No us quedeu a casa, si us plau!!!!!!


miércoles, marzo 26, 2003

Hola a tothom!
De fet em sembla molt estrany dir tothom, si no hi ha ningú que llegeixi això. No he dit a ningú que començo un blog. Estic tan peix en el tema que després no sabia ni com entrar-hi des del navegador. Però de sobtre he vist el meu blog i m'ha entrat com una micona d'emoció. Quin impacte!
Li he posat goldenlady perquè és un nom que em va posar un amic. No és que jo tingui res a veure amb les mitges, ni molt menys, però si recordeu l'eslògan publicitari de la marca deia: "Goldenlady,gran amiga". Per això m'ho va posar, perquè un dia parlàvem de la nostra amistat. I poc a poc ja no em recorda gens a la marca. Als sms em posa sempre gl, directament, i no creguis, que no em desagrada. Els noms que li he arribat a posar jo son una mica més lletjos i tenen més mala bava!!!
M'agradaria fer alguns arreglillos, al blog, el veig sosín i buit, evidentment, perquè ha començat avui!
Vaig a intentar descobriri alguna cosa més de com va tot això! Un bes, wapos!


Hola!
Això seria el meu primer post en el món dels blogs. De fet fa just una setmana que sé que és un blog, i no se molt bé com funciona. Deixarem això de prova, que no sé encara ni on sortirà ni si sortirà. Apa, un bes!